Nytt liv

Forside Forbønn Helbredelse Menigheten Ja til livet BLOGG
 
  
 NYTT LIV:

Muslim frelst, helbredet Hvis du tror på Jesus, vil jeg ikke bo sammen med deg!” tordnet hun, da hun fikk høre at mannen hadde blitt kristen.

 
 

Muslim frelst og helbredet.  

”Hvis du tror på Jesus, vil jeg ikke bo sammen med deg!” tordnet den sinte muslimske kvinnen da hun fikk høre at mannen hadde konvertert og blitt kristen. Hun tok med seg deres tre sønner og forlot ham. Mannen var alene og flyttet tilbake sine foreldre. Han fortsatte å vokse i sin tro, ifølge Christian Aid. Mange måneder senere ble konen alvorlig syk og innlagt på sykehus. Mannen besøkte henne og begynte å be henne inntrengende: “Vær så snill å stole på Jesus. Han har kraften til å hjelpe deg og helbrede deg.”  Hun tok imot Jesus Kristus som sin Herre og Frelser, og mens de ba, begynte Herren å helbrede henne. Da hun ble utskrevet fra sykehuset, flyttet hun tilbake til sin mann.

 Tidligere hadde deres eldste sønn lovet å ta en pistol og skyte faren fordi han forrådet islam. Men før han fikk utført løfte sitt, ble han imidlertid innkalt til hæren og sendt til Russland. Mens han var der mottok han et telegram om morens alvorlige tilstand. Han fløy øyeblikkelig hjem og fikk vite at hun var utskrevet fra sykehuset. Da han kom hjem til huset, fortalte moren hva som var skjedd.

 “Jesus som bor i din fars hjerte, har helbredet meg. Nå er jeg ikke lenger syk. Vær så snill å ta imot Jesus slik jeg bar gjort.” Sønnen tok også imot Jesus. Faren og sønnen er nå ledere for flere voksende menigheter i dette restriktive landet. De når folk ved å gå fra hus til hus. Folk er villige til å be for å ta imot Kristus hjemme, men aldri på gaten eller på en stadion. Rapporten forteller videre at tross trusler og vold mot kristne, fortsetter Kristi legeme å vokse i Tadsjikistan. Forfølgelsen ser bare ut til å gi større driv blant de modige troende der.

©   Crosswalk.com

 

 

 

   ©2001 kristenWEB /design:  Svein A. Nyborg