Hva skjer?

Forside Forbønn Helbredelse Menigheten Ja til livet BLOGG
 
  
 HVA SKJER ?

En syk verden.

Hvor langt er vi kommet?

I de siste dagene har vi sett nyheter fra hele verden som viser oss at vi lever i en tid ......  

 

 
 

En syk verden.

 

Hvor langt er vi kommet?

I de siste dagene har vi sett nyheter fra hele verden som viser oss at vi lever i en tid som Bibelen, Guds ord, kaller den siste tid.  

Vi ser og opplever at " lovløsheten tar overhånd, og kjærligheten blir kald hos mange. " ( Matt. 24.12)

Mennesket, Guds skapning, har for mange liten og ingen verdi, og ondskapen er satt i system av besatte mennesker. Det onde har utallige landingsstriper i vår virkelighet. At det er slik, har aviser og fjernsyn vist oss gjennom nyheter fra inn og utland den siste tiden. Samfunnet vårt er i oppløsning. Makt og terror brer om seg, og griskhet gir utslag på mange områder. 

Vi orker ikke mer av det onde. Vi fylles med avsky og forakt som etterlater oss i resignert apati eller angstfylt fortvilelse. Hvordan kan vi overhodet forberede oss i forhold til det onde?  

 

Det er grunn til å minne om tilværelsens brutale virkelighet. At det er kampperspektiv i verden mellom det gode og det onde.

Derfor sier Bibelen:

For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdensherskerne i denne tidsalders mørke, mot ondskapens åndelige hærskarer i himmelrommet.

 

Bibelen sier også: "Som det var i Noahs dager, slik skal det også være når Menneskesønnen kommer."

Les om Noahs dager 1. Mosebok 6. kapitel, og jeg oppfordrer deg også til å lese om Sodoma og Gomorra i 1. Mosebok 19. kapitel.

 

( Jeg håper ikke at du er blant de som smiler og ler av det hele. )

 

For oss som leser Bibelen og tror Ordet slik som det er, ser at Guds ord, Bibelens sannheter,  blir oppfylt (bekreftet) midt i blant oss i dag.

 

Jødene fikk igjen sitt land i 1948. Siden den tid har det bygget seg opp et hat og ønske om utslettelse av Guds Folk. Det slår ut på mange måter, ikke minst den 11. september i USA.

En sjokkert verden fikk se ondskapen på nært hold gjennom alle verdens tv-kanaler. 

 

Vi ser kampen om Jerusalem. Bibelen sier:

Se, Jeg skal gjøre Jerusalem til en tumleskål  for alle folkene rundt omkring. Også over Juda skal det komme når Jerusalem blir beleiret.

På den dagen skal det skje: Jeg skal gjøre Jerusalem til en løftestein for alle folkene. Alle som vil løfte den bort, skal sannelig bli flerret opp, selv om alle jordens folkeslag er samlet mot den. (Sakarja 12, 2-3)

 

Verden er en slagmark mellom det onde og det gode.  Verden er en arena der den onde tar bolig i og mellom mennesker for å ødelegge. Derfor trenger vi å gi vårt liv til Jesus, Han som har seiret over den onde.

Jesus sier:  Tyven kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod.

 

Jeg oppfordrer deg, dersom du ennå ikke har funnet sannheten i livet, til å ta imot Jesus. Be Ham om å bli Herre i ditt liv. 

Be Ham om å lede deg, og vise deg sannheten med livet.

 

GUD VELSIGNE DEG !

 

Hilsen Svein A. Nyborg

 

 

Ønsker du hjelp eller veiledning, send oss en e-mail.. 

 

 

 

 

   ©2001 kristenWEB /design:  Svein A. Nyborg